top of page

Hoi ik ben Shelly en ik ben de trotse eigenaar van Praktijk High Five.


Mijn missie is een bijdrage te leveren aan een wereld met mensen die vol van vertrouwen en geloof in zichzelf hun dromen verwerkelijken door vrijuit te kiezen voor wat zij belangrijk vinden in dit leven.


Ik geloof in de kracht, de eigenheid en de ontwikkelingsmogelijkheden van ieder mens en ben altijd erg nieuwsgierig naar waarom mensen de dingen doen zoals dat ze deze doen. Wat drijft ze, wat vinden ze belangrijk, wat maakt dat ze iets juist op deze manier aanpakken en hoe kan ik helpen om een weg te vinden door of langs de huidige belemmeringen om te komen waar we willen zijn. Ik geniet van de processen die plaatsvinden in mensen die ze een stapje dichterbij zichzelf brengen. En ik prijs mezelf echt gelukkig dat ik dit van dichtbij mag mee maken.


Waar ik ook erg door gefascineerd ben is de spiegelwerking van onze kinderen, maar eigenlijk veel breder, namelijk door de hele wereld om ons heen. Dat we de wereld beleven zoals dat deze in ons denkkader past. Als we ons hier namelijk bewust van worden biedt dat eindeloze mogelijkheden om de wereld zo te beleven als dat wij graag willen ………..WAUW!


Een aantal feiten over mezelf op een rijtje:

  • Ik ben mijn eigen praktijk gestart in 2014.
  • Ik ben opgeleid orthopedagoog, kindercoach en kindertolk en heb daarnaast vele cursussen en workshops gevolgd.
  • Ik heb meerdere jaren werkervaring in diagnostiek van leer- en gedragsproblemen bij kinderen, het geven van trainingen aan leerkrachten en volwassenen, gespreksvoering met leerkrachten en ouders over ‘probleemgedrag’ bij kinderen, begeleiding van leerlingen met externaliserend (naar buiten toe gericht) probleemgedrag in het voortgezet onderwijs (Cluster 4) en de begeleiding van leerlingen binnen het VSO Cluster 2 (taal- en spraakstoornissen).
  • Daarnaast ben ik moeder van 3 prachtige kinderen die mij dagelijks een spiegel voor houden en me geregeld bij de les slepen 😉.
bottom of page